Rulada din carne

de ionela2682 in Porc, 10 Apr 2010 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc sau amestec
  • 1 ceasca orez
  • 3-4 oua fierte
  • 2-3 oua nefierte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 100 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Se inabusa putin in ulei ceapa si morcovul dupa care le punem peste carnea tocata, adaugam orezul [umflat in putina apa pe aragaz si scurs] si ouale crude, dar si smantana.

Adaugam condimentele dupa gust si framantam bine.Punem in forma de cozonac, pe care am uns-o cu unt si faina inainte,sau cu hartie de copt, un strat de carne punem ouale fierte intregi dupa care adaugam restul de compozitie.

Peste rulada punem ou batut cu smantana si bagam la cuptor pana se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

10.04.2010, 17:51

Teo 1

10.04.2010, 20:20

eu de obicei imi urmez reteta mea, dar vad ceva nou aici si sigur o sa incerc cu smantana!

Aurelia 07_07 1

22.12.2019, 22:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita